Επίκεντρο Χώρας

Η Δραστηριότητα της DentQ σε μια συγκεκριμένη χώρα

Μοιραστείτε το με άλλους:
Το Χονγκ Κονγκ με την CT Dent Ltd
Condividi questo con gli altri:

CT Dent Ltd 

T: +852-25276699
F: +852 30062979

Unit 708, 7/F
Manning House 38-48
Queen’s Road Central.
Central, Hong Kong

ct-dent.com.hk

Η Ομάδα DentQ είναι μία διεθνής εταιρία με παρουσία σε έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένου του υποκαταστήματος στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας. Στο ΧΚ, η DentQ λειτουργεί με την επωνυμία CT Dent σήμερα με ένα οδοντιατρικό κέντρο απεικόνισης, σε βολική τοποθεσία στο Κέντρο και ιδρύθηκε το 2016. Το κέντρο μας στο ΧK παρέχει πλήρη σειρά οδοντιατρικών υπηρεσιών ακτινολογίας, ενώ καλύπτει τις ανάγκες εκατοντάδων οδοντιάτρων στην Κεντρική περιοχή, όπως επίσης και ορισμένων οδοντιάτρων και κλινικών που βρίσκονται στο Kowloon και στις Νέες Περιοχές.

Παραδοσιακά, το υποκατάστημά μας στο ΧΚ συνεργαζόταν με την εταιρία μας που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο στενά (CT Dent Ηνωμένο Βασίλειο) και μερικές από τις υπηρεσίες επεξεργασίας πραγματοποιούνταν από την ομάδα μας στο Λονδίνο. Αυτό οφείλεται εν μέρει στη στενή σχέση μεταξύ ΧΚ και της οδοντιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου: οι κανόνες καλής πρακτικής του ΧΚ για την οδοντιατρική θεραπεία βασίζονται στα πρότυπα του Ηνωμένου Βασιλείου και πολλοί οδοντίατροι και εμφυτευματολόγοι του ΧΚ ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι Βρετανοί πολίτες χρησιμοποιούν το ΧΚ ως σημείο οδοντιατρικού και ιατρικού τουρισμού και ορισμένοι οδοντίατροι του Ηνωμένου Βασιλείου παραπέμπουν ασθενείς σε κλινικές του ΧΚ, ενώ ενδέχεται να έχουν κλινικές και στα δύο μέρη και να εργάζονται τόσο στο Λονδίνο, όσο και στο ΧΚ.

Η κοινή «οδοντιατρική» γλώσσα στο ΧΚ είναι τα Αγγλικά, επομένως η ιστοσελίδα, τα έντυπα, η οδοντιατρική αναφορά, ακόμα και το υλικό μάρκετινγκ στο ΧΚ είναι όλα στα βρετανικά αγγλικά, ενώ τα μέλη της ομάδας μας είναι δίγλωσσα και γνωρίζουν και λίγα αγγλικά.

Πρόσφατα, η CTdent ΧΚ έγινε πιο ανεξάρτητη και άρχισε να παρέχει όλες τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας εσωτερικά, ενώ συντομεύει έτσι το χρόνο ανταπόκρισης και βελτιώνει την ποιότητα των τοπικών υπηρεσιών. Αν και δεν έχουμε ανοίξει υποκαταστήματα σε άλλες κινεζικές πόλεις, καθώς επί του παρόντος εστιάζουμε στην ανάπτυξη στη Δυτική Ευρώπη, ελπίζουμε να επεκταθούμε στην Κίνα σε λίγα χρόνια από τώρα σύντομα.

Ένα από τα μοναδικά θέματα που αντιμετωπίζουμε στο ΧΚ, σε αντίθεση με άλλες χώρες, όπου οι ασθενείς πληρώνουν απευθείας στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι ότι στο ΧΚ οι οδοντίατροι προτιμούν συνήθως να ανοίγουν λογαριασμό σε εμάς και να μας πληρώνουν μία φορά το μήνα για όλους τους ασθενείς που έχουν προωθήσει σε εμάς για κάθε μήνα. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούν περισσότερο έλεγχο, καθώς οι ασθενείς είναι πιθανότερο να επιστρέψουν σε αυτούς για να λάβουν τα αποτελέσματα της απεικόνισης που τους κάναμε. Επιπλέον με έναν λογαριασμό που πληρώνουν οι οδοντίατροι, μπορούν να συμπεριλάβουν το κόστος απεικόνισης στο συνολικό λογαριασμό που λαμβάνουν οι ασθενείς τους. Συνολικά, οι οδοντίατροι του ΧΚ προτιμούν ανεξαρτησία, τον έλεγχο και την ευελιξία που τους παρέχει ένας λογαριασμός με τη CT-dent. Σε κάποιο βαθμό προσφέρουμε παρόμοιους οδοντιατρικούς λογαριασμούς σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Για να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό μαζί μας ως οδοντίατρος, ζητήστε βοήθεια από τους τοπικούς αντιπροσώπους μας.

Ένα άλλο μοναδικό στοιχείο της δραστηριότητάς μας στο ΧΚ είναι ότι οι τοπικοί οδοντίατροι στο ΧΚ σπάνια ζητούν Ακτινολογικές Αναφορές για απεικονίσεις CBCT και πανοραμικές. Ενώ αυτές οι αναφορές είναι υποχρεωτικές σε ορισμένες χώρες (π.χ. – Ιταλία) και πολύ δημοφιλείς σε άλλες χώρες (π.χ. – Ηνωμένο Βασίλειο), οι οδοντίατροι στο ΧΚ είναι αρκετά ευχαριστημένοι χωρίς αυτές. Ωστόσο πολλοί από τους πελάτες μας στο ΧΚ, οδοντίατροι και κλινικές, χρειάζονται και λαμβάνουν ολοκληρωμένη τεχνική και κλινική υποστήριξη και πολλοί διαβάζουν τα άρθρα με τα Περιστατικά του Μήνα που τους αποστέλλονται με email, σε συνεργασία με την CTdent του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τέλος, το ΧΚ ήταν υπό αυστηρούς περιορισμούς (π.χ. απαγόρευση κυκλοφορίας και περιορισμοί εργασίας) για πολλούς μήνες λόγω της πανδημίας Covid-19, οι οποίοι ήταν τόσο βάρος, αλλά και ευλογία, καθώς ήμασταν πιθανώς οι μοναδικές υπηρεσίες οδοντιατρικής απεικόνισης ανοιχτές στο ΧΚ κατά τις επιτρεπόμενες ώρες. Η διεθνής ομάδα διαχείρισης μας, όπως όλοι οι ξένοι, δεν επιτρέπεται να επισκεφτούν το ΧΚ χωρίς 7 ημέρες απομόνωσης από σήμερα (μέσα Ιουλίου 2022), αλλά καθώς η πανδημία επιβραδύνεται, η κατάσταση βελτιώνεται και ελπίζουμε ότι οι πύλες θα ανοίξουν ξανά, σύντομα. Ανυπομονούμε για την επόμενη επίσκεψή μας σε αυτή την όμορφη, πολύχρωμη και συναρπαστική πόλη.

Επισκεφτείτε μας στην ιστοσελίδα CT Dent ΧΚ, μείνετε ενημερωμένοι από το ιστολόγιό μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να μάθετε περισσότερα για την επιχείρησή μας στο ΧΚ.


Condividi questo con gli altri:
Μοιραστείτε το με άλλους: