Εταιρία

Η DentQ International κατέχει το μεγαλύτερο δίκτυο παγκοσμίως Οδοντιατρικών Κέντρων Απεικόνισης.

28 Χρόνια

2 Μάρκες

7 Χώρες

45 Κέντρα Απεικόνισης

14,600 Οδοντίατροι

870,000 Ασθενείς

1,650,000 Απεικονίσεις

98% Ικανοποιημένοι Πελάτες

Αποστολή

Είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες οδοντιάτρων σε όλο τον κόσμο και τους βοηθάμε να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους ασθενείς τους, μέσω σύγχρονων λύσεων οδοντιατρικής απεικόνισης, επαγγελματική αριστεία και προσεκτική υποστήριξη.

Αποστολή

Ομάδα

Με περισσότερους από 200 επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών οδοντιάτρων ακτινολόγων και βετεράνων τεχνικών ακτινογραφίας, ειδικών επεξεργασίας και ιατρικών επισκεπτών, η DentQ παρέχει ασύγκριτη τεχνογνωσία στην Οδοντιατρική Απεικόνιση, προς όφελος των πελατών της. Η μοναδική μας ομάδα, η οποία είναι η μεγαλύτερη στον τομέα της, ηγείται μεταξύ των πρωτοπόρων της Dental Imaging, με πάνω από 80 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας.

Shlomo Shani, Πρόεδρος

Shlomo Shani, Πρόεδρος

25 Χρόνια σε
Πρωτοβουλίες Οδοντιατρικής Απεικόνισης

Meir Sahar, Διευθυντής

Meir Sahar, Διευθυντής

25 Χρόνια σε
Πρωτοβουλίες Οδοντιατρικής Απεικόνισης

Ari Manor, CEO

Ari Manor, CEO

30 χρόνια σε
Στρατηγική Ηγεσία

Νέα

Δύο ακόμη υποκαταστήματα της DentQ στη Ρώμη!

Η DentQ ανοίγει δύο ακόμη κέντρα οδοντιατρικής απεικόνισης στη Ρώμη της Ιταλίας αυτό το τρίμηνο. Συνολικά θα έχουμε 4 υποκαταστήματα στη Ρώμη και 6 στην Ιταλία.

Οι πρώτες αναφορές AI + Ανθρώπινη Οδοντική Ακτινολογία

Η DentQ παρουσιάζει αναφορές Οδοντιατρικής ακτινολογίας που δημιουργήθηκαν από την τεχνολογία AI της DiagnoCat και επεξεργάστηκαν από την έμπειρη ομάδα μας, επιτρέποντας έτσι στους οδοντιάτρους να απολαμβάνουν τα μέγιστα και από τους δύο κόσμους.

Περιλαμβάνεται Οδοντιατρική Ακτινολογία

Η DentQ μόλις εγκαινίασε το διεθνές οδοντιατρικό ακτινολογικό κέντρο της στην Ευρώπη, με έμπειρους ακτινολόγους που θα παρέχουν καθοδήγηση και ακτινολογικές αναφορές.

Εκδηλώσεις

Κάθε χρόνο, η DentQ συμμετέχει σε πολλά διαφορετικά συνέδρια και επαγγελματικές εκδηλώσεις οδοντιατρικής σε πολλές χώρες. Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των θυγατρικών μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εκδηλώσεις

Συνεργασίες

Η DentQ συνεργάζεται με κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών και λύσεων ιατρικής απεικόνισης,
για να αναδείξει ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η Οδοντιατρική Ακτινολογία στους οδοντιάτρους και στους ασθενείς τους.

DiagnoCat

DiagnoCat

AI Οδοντιατρικής Ακτινολογίας

Affidea

Affidea

Διαγνωστική Απεικόνιση

Shina Systems

Shina Systems

Λύσεις PACS

Τοποθεσίες

Καριέρα

Αναζητούμε συνεχώς τεχνικούς ακτινογραφιών, ακτινολόγους, ιατρικούς επισκέπτες, μηχανικούς επεξεργασίας και διαχειριστές, για να ενισχύσουμε την ομάδα μας και να υποστηρίξουμε τη γρήγορη ανάπτυξή μας.
Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των θυγατρικών μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Καριέρα