Γνωρίστε την Ομάδα μας

Συνέντευξη με ένα από τα μέλη της ομάδας μας

Μοιραστείτε το με άλλους:
Συνέντευξη με την Antonella Abbate
Condividi questo con gli altri:

Antonella Abbate

Υπεύθυνη Πελατών στη Ρώμη
Εργάζεται με την DentQ από το Φεβρουάριο του 2021

Γεια σου Antonella! Θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. Πες μας κάτι ενδιαφέρον ή διασκεδαστικό για σένα.

«Το πιο σημαντικό μυστικό στην τέχνη των πωλήσεων είναι: ανακαλύψτε τι θέλει ο πελάτης και βοηθήστε τον να το αποκτήσει». Με αυτό το πασίγνωστο ρητό, το οποίο με αντιπροσωπεύει μέχρι και σήμερα, διδάχτηκα πριν από πολλά χρόνια την αρχή να ακούω ενεργά τον πελάτη και να ξεπερνώ τις αντιρρήσεις για να έχω επιτυχία. Που είναι το αστείο; Λειτουργεί τέλεια όταν εφαρμόζεται σωστά!

Πόσες γλώσσες μιλάς; Έχεις ζήσει ποτέ στο εξωτερικό;

Μιλάω Ιταλικά και Αγγλικά και έχω πτυχίο στις ξένες γλώσσες. Έζησα στο Λονδίνο για 6 μήνες κατά τη διάρκεια των σπουδών μου.

Τι αγαπάς περισσότερο στη δουλειά σου;

Η σχέση με τον πελάτη είναι πάντα ενθαρρυντική, επιτρέπει τη συνεχή ανταλλαγή εμπειριών, είναι μία ευκαιρία για εξέλιξη που προκύπτει από ένα κρίσιμο θέμα, σε εμπορικές και σε διαπροσωπικές σχέσεις. Μου αρέσει πολύ αυτή η πτυχή της δουλειάς μου.

Πες μας περισσότερα για το ενδιαφέρον σου στην οδοντιατρική τεχνολογία. Υπάρχει κάτι που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα;

Η εμφυτευματολογία σε εμφυτεύματα 4/6 με άμεση τοποθέτηση ασκεί ισχυρή επιρροή στους ασθενείς. Βρίσκουν ξανά το χαμόγελό τους σε 24 ώρες. Χάρη στις προηγμένες προσθετικές τεχνικές, οι οποίες είναι σχεδόν συναφείς με ένα χειρουργείο. Πολλοί έμπειροι εμφυτευματολόγοι, όπου είναι κλινικά δυνατό, χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πώς διατηρείς την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής; Τι σου αρέσει να κάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου;

Πάντα δούλευα πολύ, ακόμα και όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά. Αλλά η καλή οργάνωση και ο προγραμματισμός των δεσμεύσεων μου επέτρεψε να ισορροπήσω το χρόνο και τους πόρους που είχα στη διάθεσή μου. Στο τέλος της ημέρας μου αρέσει να αφοσιώνομαι στο διάβασμα, συχνά στα αγγλικά ή στα γαλλικά και το Σαββατοκύριακο οργανώνω εκδρομές στη φύση με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Δεδομένης της εμπειρίας σου στον κλάδο, υπάρχει κάποια συμβουλή που θα ήθελες να μοιραστείς με τους οδοντιάτρους που συνεργάζονται μαζί μας;

Από την εμπειρία μου κοντά σε εμφυτευματολόγους, ο ρόλος μου ήταν να δημιουργήσω και να τους μεταφέρω ένα αποτελεσματικό πρωτόκολλο επικοινωνίας. Η ικανότητα του γιατρού να ακούει και να αλληλεπιδρά ξεκάθαρα με τους ασθενείς κάνει τη διαφορά. Η χρήση τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας μέσων ξεχωρίζει τον καλό οδοντίατρο.

Προτείνω στον ήδη «καλό» γιατρό να είναι και γιατρός με ενσυναίσθηση. Αυτό θα αυξήσει πραγματικά την αυτοπεποίθηση και το ποσοστό επιτυχίας στην καθημερινή εργασία.

Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η κατεύθυνση ανάπτυξης του κλάδου της οδοντιατρικής ακτινολογίας τα επόμενα χρόνια; Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τάση που θεωρείς ότι γίνεται όλο και πιο επίκαιρη;

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην οδοντική απεικόνιση έχει αρχίσει εδώ και καιρό να κυριαρχεί και αναγνωρίζεται ως το μέλλον του κλάδου.

Πρόσφατες μελέτες επιβεβαιώνουν ότι ο οδοντίατρος θα πρέπει να είναι όλο και πιο εξοικειωμένος με αυτήν την τεχνολογία, επειδή η τεχνητή νοημοσύνη στην ακτινολογία και όχι μόνο, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εκτέλεση των εργασιών, με ένα όλο και πιο αυτοματοποιημένο και ολοκληρωμένο σύστημα που θα περιλαμβάνει περισσότερες λειτουργίες της δραστηριότητας της κλινικής: αναφορές, κρατήσεις, μηνύματα και τα λοιπά.

Σε ευχαριστούμε Antonella! Για να γνωρίσετε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας, διαβάστε τις συνεντεύξεις τους στο ιστολόγιό μας! Και για να μη χάνετε ποτέ τις ενημερώσεις μας, ακολουθήστε μας στο Facebook (Ιταλία) και στο LinkedIn (Διεθνές).


Condividi questo con gli altri:
Μοιραστείτε το με άλλους: