ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις που αφορούν τις λύσεις μας

Μοιραστείτε το με άλλους:
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να πραγματοποιείσετε μία σάρωση στο DentQ;
Condividi questo con gli altri:

Όταν ένας ασθενής έρχεται κατά το ραντεβού του στο DentQ και φτάνει με συνταγή από τον οδοντίατρό του (ή το γιατρό του), η επίσκεψη σε ένα από τα υποκαταστήματά μας θα διαρκέσει λιγότερο από 30 λεπτά συνολικά συνήθως.

Κατά την άφιξη των ασθενών, θα πρέπει να απευθυνθούν στη ρεσεψιόν, στη συνέχεια ο υπάλληλος με τη σειρά του θα ανοίξει ή/και θα ενημερώσει τα ηλεκτρονικά αρχεία με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Έπειτα οι ασθενείς περιμένουν στο χώρο αναμονής μέχρι να τους καλέσουν στην αίθουσα CBCT, όπου ένας ακτινολόγος θα τους καθοδηγήσει και θα κάνει τις απαραίτητες σαρώσεις. Κάθε σάρωση CBCT διαρκεί έως 3 λεπτά μόλις. Ο ακτινολόγος θα επαληθεύσει ότι όλα τα στοιχεία των ασθενών που περιλαμβάνονται στα ηλεκτρονικά αρχεία τους είναι σωστά και ότι τα αποτελέσματα σάρωσης (αρχεία εικόνας 2D ή 3D) είναι ευκρινή και περιέχουν όλα τα απαιτούμενα δεδομένα και μετά θα τα ανεβάσει στο ασφαλές cloud μας. Οι ασθενείς έχουν ολοκληρώσει μετά από αυτό και μπορούν να φύγουν από το υποκατάστημα. Στη συνέχεια επεξεργαζόμαστε τις σαρώσεις (π.χ. προσθέτουμε μετρήσεις, επισημαίνουμε το ριζικό σωλήνα και τις καμάρες) και προσθέτουμε ακτινολογικές αναφορές ΑΙ και ανθρώπου στα ηλεκτρονικά αρχεία των ασθενών. Ειδοποιούμε τους οδοντιάτρους όταν τα αρχεία και τα επεξεργασμένα αποτελέσματα διαφόρων ασθενών είναι έτοιμα προς επιθεώρηση. Όλα αυτά τα αρχεία και τα αποτελέσματα είναι συνήθως έτοιμα εντός 2 εργάσιμων ημερών μετά την επίσκεψη σε κάποιο από τα κέντρα μας.

Οι επισκέψεις μπορεί μερικές φορές να διαρκέσουν περισσότερο από 30 λεπτά, ειδικά εάν δεν είχαν προγραμματιστεί εκ των προτέρων, ή όταν ο ασθενής δεν μας επισκέπεται με συνταγή ή παραπεμπτικό, ή όταν ο ασθενής θέλει να πάρει μαζί του ένα έντυπο ή ψηφιακό αντίγραφο της μη επεξεργασμένης σάρωσης. Επομένως για εξοικονόμηση χρόνου,προτείνουμε στους ασθενείς να κλείσουν ραντεβού εκ των προτέρων για την επίσκεψή τους, να έρθουν με υπογεγραμμένο παραπεμπτικό γιατρού και να λαμβάνουν τα επεξεργασμένα αποτελέσματα διαδικτυακά από το ασφαλές cloud μας (απευθείας ή από το γιατρό) αντί να περιμένουν να λάβουν τα μη επεξεργασμένα αποτελέσματα στο υποκατάστημα.

Συνήθως η επίσκεψη στο DentQ είναι πολύ σύντομη, ειδικά συγκριτικά με άλλες υπηρεσίες απεικόνισης ή ιατρικές υπηρεσίες. Δεδομένου ότι έχουμε πολλά υποκαταστήματα σε διάφορες πόλεις, η πρόσβαση σε ένα από αυτά είναι συνήθως εύκολη και γρήγορη.


Condividi questo con gli altri:
Μοιραστείτε το με άλλους: