Γνωρίστε την Ομάδα μας

Συνέντευξη με ένα από τα μέλη της ομάδας μας

Μοιραστείτε το με άλλους:
Μία συνέντευξη με την Claudia Bellavia
Condividi questo con gli altri:

Claudia Bellavia

  • Υπεύθυνη Πελατών
  • Τορίνο
  • Εργάζεται με την DentQ από τον Σεπτέμβριο του 2021

Συνέντευξη με την Claudia Bellavia

Γεια σου Claudia! Θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, πες μας κάτι ενδιαφέρον ή κάτι αστείο για τον εαυτό σου.

Είμαι κοινωνική και πολύ περίεργη σαν άτομο, αλλά έχω ένα κακό ελάττωμα. Βαριέμαι πολύ εύκολα, γι’ αυτό μου αρέσουν οι προκλήσεις, είναι ένας εποικοδομητικός τρόπος για να ξεπεράσω την πλήξη.

Πόσες γλώσσες μιλάς; Έχεις ζήσει ποτέ στο εξωτερικό;

Δεν έχω ζήσει ποτέ έξω από την Ιταλία, την όμορφη χώρα μου και ίσως γι’ αυτό δεν έχω εμβαθύνει ποτέ στα αγγλικά που έμαθα στο σχολείο. Αλλά τα καταφέρνω!

Τι αγαπάς περισσότερο στη δουλειά σου;

Αυτό που με κάνει να αγαπώ τη δουλειά μου είναι η ικανότητα να σχετίζομαι με ανθρώπους και να ακολουθώ ένα μονοπάτι μαζί τους. Μου αρέσει που οι πελάτες μου νιώθουν υποστήριξη εκ μέρους μου και ξέρουν ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου για οτιδήποτε. Νομίζω ότι το να γνωρίζω πως να χτίζω σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντικό για το επάγγελμά μου και είναι μια πρόκληση που πάντα θέλω να αντιμετωπίζω, επειδή κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός.

Πες μας περισσότερα για το ενδιαφέρον σου με την οδοντιατρική τεχνολογία. Υπάρχει κάτι σε αυτόν τον τομέα που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα; Ίσως μία τεχνολογία που σε συναρπάζει.

Η πορεία μου στον τομέα της οδοντιατρικής τεχνολογίας είναι κάτι νέο για μένα και επομένως πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί τροφοδοτεί την περιέργειά μου. Ξέρω ότι η εργασία στην DentQ μπορεί να μου δώσει την ευκαιρία να κεντρίσω την προσοχή πολλών επαγγελματιών που δεν έχουν ακούσει ποτέ για την Τεχνητή Νοημοσύνη που εφαρμόζεται στην οδοντιατρική διάγνωση. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και είμαι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσω στη διάδοση μιας νέας τεχνικής.

Πώς διατηρείς την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής; Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Αφιερώνω πολύ χρόνο στη δουλειά μου. Ωστόσο εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία να περνάω χρόνο με το γιο μου και το σύζυγό μου. Η οικογένειά μου είναι η χαρά μου! Μαζί περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας δίπλα στη θάλασσα, το μεγάλο πάθος μας. Λατρεύω την ιστιοπλοΐα, μου αρέσει να ταξιδεύω και να φροντίζω τον εαυτό μου με διάφορες δραστηριότητες.

Δεδομένης της εμπειρίας σου στον κλάδο, υπάρχει κάποια συμβουλή που θα ήθελες να μοιραστείς με τους οδοντιάτρους που συνεργάζονται μαζί μας;

Η συμβουλή που θα ήθελα να δώσω είναι να μη φοβάστε την μεγάλη αλλαγή που μπορεί να κάνει η DentQ στη δουλειά σας. Πολύ συχνά οι αλλαγές είναι τρομακτικές, αλλά αυτές οι αλλαγές φέρνουν επανάσταση στην αντίληψη του ασθενούς, καθώς ξέρει ότι βρίσκεται στα χέρια ενός ξεκάθαρου, εξελιγμένου και καινοτόμου επαγγελματία.


Condividi questo con gli altri:
Μοιραστείτε το με άλλους: