Επίκεντρο Υπηρεσιών

Γιατί, πότε και πως να χρησιμοποιήσετε μία λύση που σας προσφέρουμε

Μοιραστείτε το με άλλους:
Εστίαση στην Εξαγωγή Αρχείων
Condividi questo con gli altri:

Ποια είναι τα οφέλη της συνεργασίας με μία διεθνή εταιρία όπως είναι η DentQ;

Σας προσφέρουμε ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών, ευελιξία για ειδικά αιτήματα και πλήρη υποστήριξη για κάθε ανάγκη! Η DentQ είναι ηγέτης στο ψηφιακό μετασχηματισμό και προσφέρει τρισδιάστατες σαρώσεις σε πολλαπλές ψηφιακές μορφές, όπως:

  • DICOM: Ευέλικτα ακατέργαστα αρχεία Dicom, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα λογισμικά σχεδιασμού οδοντιατρικών και χειρουργικών θεραπειών.
  • PACS: για διαδικτυακή οπτικοποίηση και διάγνωση. Χρησιμοποιώντας το σύστημα PACS, οι οδοντίατροι μπορούν να προβάλλουν, να επεξεργάζονται, να μετρούν και να διαχειρίζονται 3D σαρώσεις CBCT διαδικτυακά: οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή και χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν κάποιο λογισμικό.
  • iRys: το πιο εξελιγμένο λογισμικό για προβολή και επεξεργασία αρχείων DICOM και 3D σαρώσεων με υπολογιστή.
  • Romexis: για προβολή και επεξεργασία μέσω MacOS, αλλά είναι συμβατό και σε Windows.
  • Μετατροπή STL: 3D μοντέλα STL που δημιουργούνται αυτόματα από αρχεία DICOM χάρη στην AI. Επιτρέπουν τη χρήση 3D μοντέλων για ψηφιακή οδοντιατρική και 3D εκτυπωτές, συνεπώς και σχεδιασμό οδοντιατρικής θεραπείας, αλλά και στοματικής χειρουργικής. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων είναι ο αυτόματος καταμερισμός, ο καλύτερος σχεδιασμός και η βελτιστοποιημένη παρουσίαση εικόνας.
  • 3D σαρώσεις οδηγών – παρέχουμε σαρώσεις CBCT για οδηγούς τρυπανιών, για τη βελτίωση της ψηφιακής οδοντιατρικής.

Η DentQ είναι μία διεθνής εταιρεία και είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε αρχεία DICOM σε επιπλέον μορφές αρχείων, πιο συνηθισμένες σε άλλες χώρες, όπου δραστηριοποιούμαστε. Εάν έχετε απορίες, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις σας.

Μάθετε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες και την τεχνολογία μας.


Condividi questo con gli altri:
Μοιραστείτε το με άλλους: