Κύκλος Μαθημάτων

Η DentQ παρέχει επαγγελματική κατάρτιση σε οδοντιάτρους με εργαστήρια, διαδικτυακά σεμινάρια και μαθήματα σε διάφορες χώρες. Ελέγξτε τις τοπικές ιστοσελίδες DentQ και CTdent με τη χώρα σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρουμε ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο για οδοντιάτρους και νοσοκόμους οδοντιατρικής, με πιστοποίηση οδοντιατρικής ακτινολογίας (CDR), οδοντιατρικής υγιεινής και θεραπόντων οδοντιάτρων που είναι ήδη επαρκώς εκπαιδευμένοι για την λήψη ακτινογραφιών 2D. Και ενώ αυτό το μάθημα παρέχει το απαιτούμενο πιστοποιητικό σε εκατοντάδες οδοντιάτρους στο Ηνωμένο Βασίλειο, οδοντίατροι από όλο τον κόσμο παρακολουθούν το μάθημα, καθώς τους βοηθά να κατανοήσουν καλύτερα πως να εξηγήσουν τις ακτινογραφίες CBCT, παρέχοντας καλύτερη περιποίηση στους ασθενείς τους.

Το μάθημα διαρκεί περίπου 7 ώρες και μπορεί να γίνει εύκολα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα CBCT έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από τον Δρ. Jimmy Makdissi, έμπειρο Οδοντιατρικό και Γναθονολογικό Ακτινολόγο και ιδρυτή της Ακαδημίας Εκπαίδευσης Οδοντιατρικής και Γναθολογικής Ακτινολογίας. Είμαστε σε στενή συνεργασία μαζί του για την κυκλοφορία της ηλεκτρονικής ενότητας.

CBCT Εκπαίδευση για τους Αναφέροντες

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ | CBCT Επίπεδο 1 εκμάθησης

• Τοποθεσία Διεξαγωγής Μαθήματος: Διαδικτυακά
• CPD Ώρες: 7

• Τιμή για Εγγεγραμμένους στο Ηνωμένο Βασίλειο: £200.00
• Τιμή για μη Εγγεγραμμένους: £280.00

Ναι, θέλω να συμμετέχω

Περιπτώσεις

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CTdent UK για να διαβάσετε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις CBCT, κυρίως για Εμφυτευματολόγους.
Θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, καθώς όλες αυτές οι μηνιαίες περιπτώσεις περιλαμβάνουν μοναδικές και ασυνήθιστες ιατρικές περιπτώσεις που αποκαλύπτονται μέσω τρισδιάστατων απεικονίσεων CBCT.

Περιπτώσεις

Για τη Σελίδα της Υπόθεσης του Μήνα – Πατήστε Εδώ