Οδοντίατρος του Μήνα

Συνέντευξη εις βάθος με έναν έμπειρο οδοντίατρο

Μοιραστείτε το με άλλους:
Δρ. Davide Bianco
Condividi questo con gli altri:

Δρ. Davide Bianco

Οδοντίατρος Δρ. Davide

+39 011 7878 69
[email protected]

Συνέντευξη με τον Δρ. Davide Bianco

Γιατί επιλέξατε αυτό το επάγγελμα; Πόσα χρόνια εμπειρία έχετε στο χώρο;

Ξεκίνησα την καριέρα μου ως οδοντοτεχνίτης το 1989, αλλά από το 2008 είμαι οδοντίατρος πλήρους απασχόλησης. Ήταν μία διαδρομή με πολλή εκπαίδευση και η οδοντοτεχνική σχολή ήταν μια εξαιρετική εμπειρία.

Τι υπηρεσίες προσφέρει το ιατρείο σας; Υπάρχει κάτι στο οποίο ειδικεύεστε;

Η προσέγγισή μου είναι γενική, αλλά χειρουργική, γιατί αγαπώ πολύ τη χειρουργική.

Από την εμπειρία σας, ποια είναι τα πιο ενδιαφέροντα ή περίπλοκα περιστατικά τα οποία έχετε δουλέψει;

Σίγουρα η γεννητική είναι αρκετά ικανοποιητική. Οι πιο πρόσφατες τεχνικές αναγέννησης είναι συναρπαστικές. Η εμφυτευματολογία δεν είναι πολύπλοκη από μόνη της, η πολυπλοκότητα όμως εξαρτάται από την κατάσταση της στοματικής κοιλότητας τη στιγμή της επέμβασης. Για παράδειγμα, όταν υπάρχει μικρό οστό, ή όταν υπάρχει ανάγκη για αναγέννηση του οστού. Η επιτυχία στην εμφυτευματολογία συνδέεται άμεσα με τον προγραμματισμό και την ακρίβειά του. Εδώ βλέπουμε τη σημασία των τεχνολογιών διαγνωστικής απεικόνισης.

Υπάρχουν οδοντιατρικές τεχνολογίες στις οποίες πιστεύετε ιδιαίτερα ή που θεωρείτε ότι είναι το μέλλον του επαγγέλματός σας;

Πιστεύω ακράδαντα στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Αφού έμαθα τις υπηρεσίες της DentQ για τις αναφορές με ΑΙ, έχω ηρεμήσει πολύ όσον αφορά οποιαδήποτε παρέμβαση που ίσως χρειαστεί.

Έχετε κάποια συμβουλή που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας; Ίσως με τους νεότερους που ξεκινούν σήμερα αυτό το επάγγελμα;

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι ο καθένας έχει συγκεκριμένες δεξιότητες για τη δουλειά του. Η ομαδική εργασία λειτουργεί καλά μόνο όταν όλοι συνειδητοποιούν ότι κάθε άτομο πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Για την ορθοδοντική, προσωπικά, συνεργάζομαι με ειδικό ορθοδοντικό και πιστεύω ότι η ακτινολογία πρέπει να πραγματοποιείται από τους ακτινολόγους, όχι από τους οδοντιάτρους, γιατί δυστυχώς ο οδοντίατρος δεν προετοιμάζεται με την ίδια προσήλωση, ξεκινώντας από τις σπουδές του. Χρειάζεται να έχεις την ταπεινοφροσύνη να πεις «Δεν το ξέρω αυτό, θα ζητήσω βοήθεια από αυτούς που ξέρουν περισσότερα από εμένα».

Πώς προωθείτε την επιχείρησή σας;

Από στόμα σε στόμα είναι αυτό που λειτουργεί στη δουλειά μας. Σίγουρα η διαδικτυακή προβολή είναι σημαντική στις μέρες μας, αλλά στον τομέα μας, οι σχέσεις εμπιστοσύνης είναι πολύ σημαντικές για να προσελκύσουν πελάτες με το παραδοσιακό μάρκετινγκ. Η ειλικρίνεια, η ταπεινοφροσύνη και η ποιοτική εργασία είναι οι παράγοντες επιτυχίας για επαγγελματίες σαν εμένα.

Υπάρχουν εμπόδια που συναντήσατε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας;

Σίγουρα η πανδημία ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά στην περίπτωσή μου ήταν περισσότερο θέμα αναβολής κάποιων εργασιών, οπότε η ανάκαμψη ακολούθησε.

Ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας εκτός δουλειάς; Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για το τι κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;

Λατρεύω τα βουνά και μου αρέσει να κάνω σκι. Προσπαθώ να ταξιδεύω όσο το δυνατόν περισσότερο και να περνάω χρόνο στην ύπαιθρο. Λατρεύω επίσης τα αυτοκίνητα, τα μηχανάκια και το καλό φαγητό.


Condividi questo con gli altri:
Μοιραστείτε το με άλλους: