Επίκεντρο Χώρας

Η Δραστηριότητα της DentQ σε μια συγκεκριμένη χώρα

Μοιραστείτε το με άλλους:
CTdent στο Ισραήλ
Condividi questo con gli altri:

CT Dent Ltd 

T: 1-700-70-23-44
E: [email protected]
32 Ha’Haroshet St.
Or-Yehuda, ISRAEL
ct-dent.co.il

Ο Όμιλος της DentQ ξεκίνησε από το Ισραήλ, πριν από 27 χρόνια, το 1995, όπου οι Meir Sahar και Shlomo Shani, οι ιδρυτές μας, άνοιξαν το πρώτο μας κέντρο Οδοντιατρικής Απεικόνισης. Στο Ισραήλ λειτουργούμε με την αρχική μας επωνυμία CTdentDentQ είναι η δεύτερη και πιο πρόσφατη επωνυμία μας). Το πρώτο υποκατάστημα άνοιξε στο Χολόν, μία περιοχή που βρίσκεται στο κέντρο του Ισραήλ. Αυτό το υποκατάστημα ήταν αρκετά επιτυχημένο και με τον καιρό η CTdent άνοιγε όλο και περισσότερα υποκαταστήματα, για την παροχή υπηρεσιών οδοντιατρικής απεικόνισης σε όλο το Ισραήλ. Σήμερα η CTdent Ισραήλ έχει 22 κέντρα που συνεχώς αυξάνονται. Μέχρι στιγμής η CT Dent εξυπηρετεί στο Ισραήλ περίπου 3.000 οδοντιάτρους και 400.000 ασθενείς, παρέχοντας παράλληλα πάνω από ένα εκατομμύριο οδοντιατρικές απεικονίσεις, αποκτώντας έτσι ασύγκριτη εμπειρία και τεχνογνωσία, από την εγκαθίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Ένα από αυτά που ξεχωρίζει την οδοντιατρική του Ισραήλ από τις άλλες χώρες, είναι η πλήρη επικράτηση των διαδικασιών εμφυτευμάτων. Το 2011, για παράδειγμα, τοποθετήθηκαν 433 εμφυτεύματα, ανά 10.000 άτομα στο Ισραήλ, ένα παγκόσμιο ρεκόρ, συγκριτικά με τα 224 της Κορέας (#2 στον κόσμο), 159 στην Ιταλία και μόνο 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο Ισραήλ υπάρχουν αρκετοί παγκόσμιοι κατασκευαστές εμφυτευμάτων, οι οποίοι εκπαίδευσαν πολλούς από τους Ισραηλινούς οδοντιάτρους να γίνουν εμφυτευματολόγοι και να προωθήσουν τις διαδικασίες εμφυτευμάτων, καιρό πριν τα εμφυτεύματα γίνουν συνηθισμένα σε άλλες χώρες. Και δεδομένου ότι τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι η πιο συνηθισμένη αιτία συνταγογράφησης απεικόνισης CBCT 3D, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι η οδοντική απεικόνιση έχει ήδη ανθίσει εδώ και δεκαετίες και έχει εξελιχθεί πολύ στο Ισραήλ.

Ένα άλλο γεγονός που διαμόρφωσε την οδοντιατρική μας απεικόνιση στο Ισραήλ είναι το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Υπάρχουν 3 μεγάλα ανεξάρτητα δίκτυα οδοντιατρικής απεικόνισης, το καθένα με πάνω από 20 κέντρα απεικόνισης που λειτουργούν στο Ισραήλ αυτό το διάστημα. Είναι αξιοσημείωτο για μια τόσο μικρή χώρα. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, επομένως η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η παροχή καλής σχέσης ποιότητας/τιμής και η τεχνολογία αιχμής, μας βοήθησαν να επιβιώσουμε. Με αυτά τα δεδομένα διαμορφώσαμε τα θεμέλια αυτού που αποτελεί πια τον όμιλο DentQ International.

Ο σκληρός ανταγωνισμός στο Ισραήλ είναι αυτός που οδήγησε τους ιδρυτές της CTdent να δημιουργήσουν υποκαταστήματα στο εξωτερικό, πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2007 και αργότερα σε 4 επιπλέον χώρες. Ο ανταγωνισμός μας οδήγησε επίσης σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο εξελιγμένους παρόχους οδοντιατρικής τεχνολογίας, προκειμένου να λανσάρουμε πρώτοι στον κόσμο πολλές λύσεις, όπως το πρώτο οδοντικό-PACS πριν από 10 χρόνια, καθώς και πρόσφατες αναφορές Συνεργασίας Ανθρώπου+ΑI στην Ακτινολογία, καθώς και πολλές άλλες προηγμένες λύσεις οδοντικής απεικόνισης.

Το Ισραήλ επίσης μας χρησίμευσε ως ιστοσελίδα beta για θέματα που έχουμε παρουσιάσει αργότερα σε άλλες χώρες, όπως τεχνολογίες, σειρά υπηρεσιών, επιχειρηματικά μοντέλα, εργαλεία μάρκετινγκ, λύσεις ψηφιακής οδοντιατρικής και άλλα. Λόγω της μακροχρόνιας σχέσης μας με χιλιάδες οδοντιάτρους στο Ισραήλ, ακούσαμε τις ανάγκες τους και δώσαμε συμπληρωματικές λύσεις. Αυτό οδήγησε με τη σειρά του την ομάδα μας στη δημιουργία ορισμένων νεοφυών επιχειρήσεων βιοτεχνολογίας, οι οποίες σχετίζονται κυρίως με το οδοντικό οστικό μόσχευμα, συμπεριλαμβανομένου του Kometa Bio (ένας έξυπνος μύλος οδοντίνης που χρησιμοποιεί ο οδοντίατρος για την παραγωγή αυτόλογου μοσχεύματος οδοντίνης από τα δόντια των ασθενών) και του μοσχεύματος Ivory (ένα νέο ξενομόσχευμα υψηλής ποιότητας που παράγεται από δόντια χοίρου).

Τέλος το Ισραήλ μας οδήγησε εδώ, την DentQ, τους παγκόσμιους ηγέτες που είμαστε σήμερα και νιώθουμε ισχυρά συνδεδεμένοι με την καταγωγή μας. Έχοντας αυτό κατά νου, ελπίζουμε ότι οι οδοντίατροι και οι ασθενείς τους σε όλο τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν τους καρπούς και τα μαθήματα του ταξιδιού μας,το οποίο ξεκίνησε πριν από 27 χρόνια, δειλά, σε ένα υποκατάστημα στο Χολόν, στο κεντρικό Ισραήλ.


Condividi questo con gli altri:
Μοιραστείτε το με άλλους: