Επίκεντρο Χώρας

Η Δραστηριότητα της DentQ σε μια συγκεκριμένη χώρα

Μοιραστείτε το με άλλους:
CTdent στο Ηνωμένο Βασίλειο
Condividi questo con gli altri:

CT Dent Ltd – Ηνωμένο Βασίλειο

  • Λονδίνο
  • Μάντσεστερ
  • Νότιγχαμ
  • Κόλτσεστερ
  • Μπέρμιγχαμ
  • Λιντς
  • Μπρίστολ

Ο Όμιλος DentQ είναι μία διεθνής εταιρία με παρουσία σε έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο Ηνωμένο Βασίλειο η DentQ λειτουργεί με την επωνυμία CT Dent και διαθέτει επτά διαφορετικά διαγνωστικά κέντρα, το πρώτο από τα οποία ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2007 και πλέον έχει γίνει το πιο επιτυχημένο παράρτημα ολόκληρου του ομίλου.

Η CT Dent δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την πραγματική ανάγκη των οδοντιάτρων για συνεργασία με ένα εξειδικευμένο και ανεξάρτητο διαγνωστικό κέντρο, εξοπλισμένο με καινοτόμες τεχνολογίες.

Αυτό που μας ξεχωρίζει, όμως, είναι η εσωτερική μας διαφορετικότητα. Η Γαλλία, η Ισπανία, η Ρουμανία, η Πορτογαλία, το Ισραήλ, η Ινδία, η Βουλγαρία, η Αγγλία και φυσικά, η Ιταλία, είναι μερικές μόνο από τις χώρες προέλευσης της διεθνούς μας ομάδας, η οποία είναι η πιο πολυποίκιλη, από ολόκληρο τον όμιλο DentQ. Η διαφορετικότητα αυτή μας εμπλουτίζει καθημερινά, καθώς μαθαίνουμε μια νέα γλώσσα, ή μοιραζόμαστε παραδοσιακά πιάτα από άλλες χώρες.

Με τα χρόνια, η CT Dent έχει καταστεί πραγματικός συνεργάτης με τους οδοντιάτρους, υποστηρίζοντάς τους όχι μόνο στη διάγνωση, αλλά και στην τεχνολογική πρόοδο, καθοδηγώντας τους προς την καινοτομία και την ανάπτυξη.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η CT Dent UK ανθίζει υπό γυναικεία ηγεσία που βασίζεται σε τρεις ισχυρές γυναίκες στους ρόλους της διευθύνουσας συμβούλου, της επικεφαλής επιχειρήσεων και της επικεφαλής ακτινολόγου.

Η CT Dent κυκλοφόρησε επίσης το πρώτο οδοντιατρικό PACS στον κόσμο και τα ακτινολογικά της κέντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εξοπλισμένα με τα καλύτερα μηχανήματα σάρωσης Κωνικής Δέσμης, παρέχοντας ογκομετρικές εικόνες 3D, υψηλής ανάλυσης και με ακρίβεια, τη δομής των οστών και του οδοντικού προσανατολισμού, ενώ παράλληλα μειώνει τη δόση ακτινοβολίας. Στο Λονδίνο, η υπηρεσία ψηφιακής απεικόνισης 3D προσφέρεται και μέσω των ενδοστοματικών σαρωτών 3Shape TRIOS3.

Το CT Dent έχει εγγραφεί στην CQC, την Επιτροπή Φροντίδας Ποιότητας από την πρώτη μέρα που ο οργανισμός άρχισε να ρυθμίζει τις οδοντιατρικές υπηρεσίες στην Αγγλία. Το CQC είναι ένας ανεξάρτητος ρυθμιστικός φορέας για όλες τις υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Το 98% των ασθενών στο Ηνωμένο Βασίλειο που απαντούν στις έρευνες ικανοποίησης μας αφήνουν θετικά σχόλια και βρίσκουν το προσωπικό μας φιλόξενο και τη διαδικασία απλή και γρήγορη, ειδικότερα χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα ραντεβού και την ψηφιακή παράδοση σαρώσεων στους οδοντιάτρους, η οποία είναι άμεση.

Είμαστε περήφανοι για τη σχέση μας με τους ασθενείς μας, με τους οποίους το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να συζητήσει για να εξηγήσει λεπτομερώς τις διαδικασίες και να τους κάνει να αισθάνονται άνετα. Γνωρίζουμε πόσο επηρεάζει η ευτυχία και η ηρεμία του ασθενούς κατά τη διαγνωστική διαδικασία τη σχέση του με τον οδοντίατρο και ακόμα και με τη θεραπεία γενικότερα.

Η CT Dent συνεργάζεται με περισσότερα από 7.000 οδοντιατρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και όλο και περισσότεροι οδοντίατροι βασίζονται στους ειδικευμένους Τεχνολόγους μας για τις διαγνωστικές υπηρεσίες που χρειάζονται.

Επισκεφτείτε μας στην ιστοσελίδα της CT Dent, μείνετε ενημερωμένοι από το ιστολόγιό μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να μάθετε περισσότερα για την επιχείρησή μας στο Ηνωμένο Βασίλειο!

 


Condividi questo con gli altri:
Μοιραστείτε το με άλλους: