Γωνιά AI

Εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) για τη βελτίωση της οδοντικής απεικόνισης

Μοιραστείτε το με άλλους:
Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με AI Ακτινολογικές Αναφορές από την DentQ
Condividi questo con gli altri:

Πώς να μετατραπείτε σε μια εξελιγμένη και φουτουριστική οδοντιατρική κλινική για τους ασθενείς σας;

Το Diagnocat είναι μια υπηρεσία Τεχνητής Νοημοσύνης που προσφέρεται από την DentQ, η οποία βελτιστοποιεί και βελτιώνει την ακτινογραφία της στοματικής κοιλότητας. Αυτή η Υπηρεσία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την λήψη αποφάσεων σας, σχετικά με την τερηδόνα, πολυποδίαση, ανάγκη μετατόπισης, αντικατάσταση στεφάνης, τοποθέτηση εμφυτευμάτων, ορθοδοντική και πολλά άλλα.

Το λογισμικό σηματοδοτεί από μόνο του τα δόντια που χρειάζονται θεραπεία και παρέχει τις απαιτούμενες τομές. Το μόνο που μένει στον οδοντίατρο είναι να ελέγξει τη διάγνωση σε σχέση με τα κλινικά ευρήματα, να υπογράψει την αναφορά και να την παραδώσει στον ασθενή, μαζί με το πρόγραμμα θεραπείας.

Στη DentQ έχουμε ένα μότο: οι σοφοί οδοντίατροι επιλέγουν ΑΙ. Αλλά γιατί;

Η χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) σε ακτινολογικές αναφορές βοηθά τους οδοντιάτρους που συνεργάζονται με την DentQ να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Από την μία παρέχει μια αμερόληπτη γνώμη που βελτιώνει την εμπιστοσύνη του ασθενούς προς στον οδοντίατρό του, αλλά και τη θεραπεία του. Από την άλλη, αυξάνει το κύρος του οδοντιάτρου, ο οποίος παρέχει εξελιγμένες αναφορές ΑΙ και συνεπώς τον αντιλαμβάνονται ως σύγχρονο ειδικό. Επιπλέον οι αναφορές AI συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των ανθρώπινων λαθών και βελτιώνουν την ποιότητα της περίθαλψης.

Η DentQ παρέχει τις παρακάτω αναφορές AI δωρεάν, κάθε φορά που μας στέλνετε ασθενείς για σαρώσεις 2D και 3D:

– Ακτινολογική Αναφορά AI για κάθε σάρωση CBCT (3D) και σάρωση OPG (2D).

– Αναφορά μελέτης εμφυτεύματος AI (όταν η παραπομπή για τη σάρωση αφορά εμφύτευμα)

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και ακολουθήστε τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο. Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook και στο LinkedIn.


Condividi questo con gli altri:
Μοιραστείτε το με άλλους: