Γωνιά AI

Εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) για τη βελτίωση της οδοντικής απεικόνισης

Μοιραστείτε το με άλλους:
Πώς να αναδείξετε την ανάγκη οστικού μοσχεύματος, με τη χρήση AI
Condividi questo con gli altri:

Μερικοί ασθενείς δεν κατανοούν αν χρειάζονται πράγματι αύξηση των οστών και δεν είναι έτοιμοι να πληρώσουν γι’ αυτή τη διαδικασία. Σε τέτοια περιστατικά, ένα 3D μοντέλο STL που δημιουργείται από την AI, συμπεριλαμβανομένης της τμηματοποίησης, καθιστά δυνατή την επίδειξη της περιοχής με το ανεπαρκές οστό στον ασθενή και του εξηγεί γιατί είναι αδύνατη η τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος, χωρίς την πρόσθετη διαδικασία μοσχεύματος.

Στην DentQ, παρέχουμε την αποκλειστική υπηρεσία μετατροπής DICOM σε STL, συμπεριλαμβανομένης της τμηματοποίησης, χρησιμοποιώντας την καινοτόμο πλατφόρμα AI της DiagnoCat. Μπορούμε να παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία για μία σάρωση CBCT που πραγματοποιείται σε πολλά από τα οδοντιατρικά μας ακτινολογικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, καθώς και για αρχεία DICOM που μας αποστέλλονται ηλεκτρονικά. Τα μοντέλα STL που προκύπτουν, μπορούν να χρησιμεύσουν στους οδοντιάτρους ως εργαλείο επικοινωνίας που τους βοηθά να πείσουν τους ασθενείς τους, να αποδεχτούν την εκάστοτε θεραπεία, συμπεριλαμβανομένης –όπως περιγράφεται εδώ– της αύξησης του οστικού μοσχεύματος.

Προκειμένου να εφαρμοστούν τέτοιες προηγμένες υπηρεσίες παγκοσμίως, επεκτεινόμαστε τώρα στην προσφορά αναφορών και υπηρεσιών ακτινολογίας παγκοσμίως, μέσω Maxillog.com, έτσι σύντομα θα μπορείτε να μετατρέπετε εύκολα τα αρχεία αύξησης από DICOM σε STL, οποτεδήποτε, οπουδήποτε και από οποιοδήποτε συσκευή.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες για την υπηρεσία μετατροπής DICOM σε STL, συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης της ανάγκης για οστικό μόσχευμα για την επιτυχή τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος, στα υποκαταστήματα DentQ και Ctdent, ή στο διαδικτυακό κέντρο ακτινολογίας Maxillog, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Condividi questo con gli altri:
Μοιραστείτε το με άλλους: