Γωνιά AI

Εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) για τη βελτίωση της οδοντικής απεικόνισης

Μοιραστείτε το με άλλους:
Αξιολόγηση TMJ με AI
Condividi questo con gli altri:

 

Η αξιολόγηση TMJ (Κροταφογναθική Άρθρωση) βασιζόμενη σε σάρωση CBCT (3D) της δεξιάς και της αριστερής γνάθου, απαιτεί τα παρακάτω βήματα:

  1. Προετοιμασία των τυπικών απεικονίσεων για δεξιά και αριστερή TMJ
  2. Τμηματοποίηση κονδύλου και βόθρου προς άμεση αξιολόγηση

Ωστόσο δε χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Εξοικονομήστε χρόνο και κόπο. Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) μπορεί να το κάνει αυτόματα για σας και μπορείτε να το ζητήσετε από εμάς, στην DentQ, ως παροχή υπηρεσίας. Μπορείτε να δείτε την ποιότητα τμηματοποίησης AI στο παραπάνω βίντεο.

Παρέχουμε αυτήν την υπηρεσία TMJ AI αποκλειστικά, σε πολλές χώρες, σε συνεργασία με την DiagnoCat, τον κορυφαίο πάροχο ΑΙ λύσεων στην Οδοντιατρική Ακτινολογία. Παρέχουμε επίσης αυτήν την υπηρεσία με σάρωση CBCT της δεξιάς και της αριστερής γνάθου που πραγματοποιείται σε κάποιο από τα οδοντιατρικά ακτινολογικά μας κέντρα σε πολλές χώρες, καθώς και για αρχεία DICOM (με απεικονίσεις και των δύο περιοχών TMJ) που μας αποστέλλονται διαδικτυακά από οδοντιάτρους. Εκτός από την αυτόματη τμηματοποίηση ΑΙ που αναφέρθηκε παραπάνω, η τμηματοποίηση ελέγχεται και επικυρώνεται και από ομάδα ειδικών επεξεργασίας, αλλά και από τους ακτινολόγους μας, για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε ακριβή και επιβεβαιωμένα αποτελέσματα. Μπορείτε λοιπόν να απολαύσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων με τις αναφορές μας AI+Ανθρώπου.

Εάν έχετε απορίες για τις σαρώσεις CBCT και τις αναφορές AI+Ανθρώπου, όπως και της ανίχνευσης διαταραχών Κροταφογναθικής Άρθρωσης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Condividi questo con gli altri:
Μοιραστείτε το με άλλους: